Betaalmogelijkheden

Betaalinformatie

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalsoorten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

- Vooruitbetaling middels bankoverschrijving (verwerking duurt 2-3 werkdagen). Gratis
- iDeal (wordt direct verwerkt) (tip, meest gebruikt!). Gratis
- Mistercash / Bancontact voor onze Belgische klanten (wordt direct verwerkt)
- Paypal (wordt direct verwerkt). Gratis
- Creditcard (wordt direct verwerkt). Gratis
- Rembours, contant betalen bij aflevering. Rembourskosten EUR 7,50

 

Veilig betalen

Huis en Tuinwereld maakt gebruik van veilige betalingsverkeersystemen, zoals iDeal, Paypal, Mistercash en Creditcard. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

 

Vooruitbetaling middels bankoverschrijving

  • voor Nederland:
    Rabobank IBAN: NL76 RABO 0105 2721 08 t.n.v. Huis en Tuinwereld met vermelding van uw ordernummer.
  • BIC: RABONL2U

     

Creditcards

Wij accepteren Mastercard en VISA. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

 

Rembours (contant betalen bij levering)

Bij een rembourszending rekent u af met de koerier binnen Nederland en België. Wegens veiligheidsrisico's hebben de koeriers geen wisselgeld op zak. Houdt er dus rekening mee dat u gepast kunt afrekenen. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. Bij de koerier kunt u alleen contant betalen. Rembours is mogelijk bij elke zending.

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

 

Mistercash / Bancontact 

Met Mistercash Bancontact kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Mistercash is eenvoudig, snel en vooral betrouwbaar. U enige wat u nodig heeft is het nummer van de bankkaart en de vervaldatum. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA CBC, ING, VDK spaarbank.

 

Paypal

Met Paypal is betalen online veilig en beschermd met uw Paypal account. Kijk wat Paypal doet om uw gegevens  en transacties te beschermen en wat u zelf kunt doen om uw gegevens te beschermen. Klik hier om meer te lezen over Veiligheid.

 

Afhalen

Indien u komt afhalen, dan kunt u op de volgende manieren betalen: contant en bank overschrijving.