Karibu Binnensauna's

Alle sauna's van Karibu kunt u hier meteen online bestellen. Geniet van een heerlijke binnen of buiten sauna waar u tot rust kan komen. Alle sauna's hebben iets unieks en maken uw tuin helemaal af. Kiest u voor een buiten of binnen sauna, alles is mogelijk. Het assortiment is zeer groot en divers zodat er voor ieder wat wils is.  

 

Karibu Binnensauna´s online bestellen tegen een scherpe prijs!

Doordat de sauna's alleen online aangeboden worden kan Huis en Tuinwereld de hoogwaardige sauna's voor een superprijs aanbieden. Kijk gerust even rond bij ons uitgebreidde assortiment en mocht u vragen hebben neem dan snel contact op voor meer informatie. Tevens worden alle sauna's gratis verzonden mits u in Nederland of België woont.

 

Kwaliteit

Alle sauna's zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn duurzaam gefabriceerd en gemaakt met de beste materialen om een lange levensduur te garanderen. Per product is aangegeven welk hout er gebruikt is en hoe u kunt kiezen tussen diverse kachels. De kachels en bedieningsapparaten zijn onder de producten in de opties te vinden, dit is bij de dakshingels hetzelfde. 

 

Mocht u niet de saunakachel willen bestellen welke bij het product staat, kijk dan even naar de los te bestellen kachels. Deze hebben een zeer goede prijs kwalititeit verhouding.

Naam

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 50 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Karibu binnensauna Ankaru | 196 x 196 cm

  € 1.619,99

  Karibu binnensauna Ankaru | 196 x 196 cm

   

  Deze Ankaru binnensauna is een zeer compacte sauna met 3 ruime banken, een hoekingang en kan uitgebreid worden met vele opties. De sauna heeft boven de deur een afgeronde koof met een 20 watt halogeen spot. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt, let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie. Door infraroodlampen kunt u in een handomdraai uw sauna omtoveren tot een boost voor uw vitaliteit. Onder aan de pagina kunt u een infraroodlampen set vinden.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun en 3 banken. Klik hier voor de montagehandleiding.

  Meer info
 2. Karibu binnensauna Bebin | 184 x 210 cm

  € 1.579,99

  Karibu binnensauna Bebin | 184 x 210 cm

   

  Deze Bebin binnensauna is van hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling door haar kroonlijst en hoek ingang. De sauna is erg energiezuinig en is dan ook ook gemerkt met Green power serie. Dit wil zeggen dat de sauna's een extra geïsoleerde daken en deuren hebben waardoor bij de zelfde warmte 50% minder energie nodig is en de CO2-emissie verminderd is met 255 kg. De plaatsing van de hoekdeur kunt u tijdens de montage zelf beslissen. Deze kan dus zowel rechts als links geplaatst worden. In de opties kunt u kiezen voor een aantal saunakachels die populair zijn en in de aanbieding zijn. Wilt u een andere kachel bestellen kijkt u dan even hier. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun, 2 banken en een kroonlijst. Klik hier voor de montagehandleiding.

  Meer info
 3. Karibu binnensauna Catona | 198 x 218 cm

  € 2.479,99

  Karibu binnensauna Catona | 198 x 218 cm

   

  Deze binnensauna uit de premium serie van Karibu is van hoge kwaliteit. De sauna heeft twee grote glazen vensters voor veel lichtinval en heeft standaard een kroonlijst. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt, let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie. Door infraroodlampen kunt u in een handomdraai uw sauna omtoveren tot een boost voor uw vitaliteit. Onder aan de pagina kunt u een infraroodlampen set vinden. Klik hier voor de montagehandleiding.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, twee vensters, een kroonlijst, een schappensysteem, 3 hoofdsteunen en 2 banken. 

  Meer info
 4. Karibu binnensauna Denin | 165 x 165 cm

  € 1.179,99

  Karibu binnensauna Denin | 165 x 165 cm

   

  Deze Denin binnensauna is van hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling door haar kroonlijst en hoek ingang. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun en 2 banken.

  Meer info
 5. Karibu binnensauna Dodem | 165 x 210 cm

  € 1.329,99

  Karibu binnensauna Dodem | 165 x 210 cm

   

  Deze Denin binnensauna is van hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling u kunt hier een kroonlijst bij bestellen. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt, let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Het is mogelijk om naast de deur een venster te plaatsen, deze kunt u bij de opties er bij bestellen. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie. Door infraroodlampen kunt u in een handomdraai uw sauna omtoveren tot een boost voor uw vitaliteit. Onder aan de pagina kunt u een infraroodlampen set vinden.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun en 2 banken. Klik hier voor de montagehandleiding.

  Meer info
 6. Karibu binnensauna Dorin | 210 x 210 cm

  € 1.529,99

  Karibu binnensauna Dorin | 210 x 210 cm

   

  Deze binnensauna is van hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling u kunt hier een kroonlijst bij bestellen. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt, let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie. Door infraroodlampen kunt u in een handomdraai uw sauna omtoveren tot een boost voor uw vitaliteit. Onder aan de pagina kunt u een infraroodlampen set vinden.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun en 3 banken. Klik hier voor de montagehandleiding. 

  Meer info
 7. Karibu binnensauna Dosin | 184 x 210 cm

  € 1.409,99

  Karibu binnensauna Dosin | 184 x 210 cm

   

  Deze binnensauna is van hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling u kunt hier een kroonlijst bij bestellen. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt, let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie. Door infraroodlampen kunt u in een handomdraai uw sauna omtoveren tot een boost voor uw vitaliteit. Onder aan de pagina kunt u een infraroodlampen set vinden.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun en 2 banken. 

  Meer info
 8. Karibu binnensauna Flerio 1 | 210 x 210 cm

  € 1.619,99

  Karibu binnensauna Flerio 1 | 210 x 210 cm

   

  Deze binnensauna is van hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling u kunt hier een kroonlijst bij bestellen. De sauna heeft twee mooie glazen vensters en drie ruime banken. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt, let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun, twee glazen vensters en 2 banken.

  Meer info
 9. Karibu binnensauna Flerio 2 | 245 x 245 cm

  € 1.989,99

  Karibu binnensauna Flerio 2 | 245 x 245 cm

   

  Deze binnensauna is van hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling u kunt hier een kroonlijst bij bestellen. De sauna heeft twee mooie glazen vensters en drie ruime banken. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt, let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun, twee glazen vensters en 2 banken.

  Meer info
 10. Karibu binnensauna Habis 1 | 198 x 221 cm

  € 1.739,99

  Karibu binnensauna Habis 1 | 198 x 221 cm

   

  Deze binnensauna is van hoge kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling u kunt hier een kroonlijst bij bestellen. De sauna heeft een groot glazen venster voor veel lichtinval. De saunakachels moeten voorzien zijn van krachtstroom 380 volt, let op dat u dit thuis heeft of aanvraagt. Zeer belangrijk is dat bij de montage rekening gehouden moet worden met 10 cm ruimte tot het plafond in verband met luchtcirculatie. Door infraroodlampen kunt u in een handomdraai uw sauna omtoveren tot een boost voor uw vitaliteit. Onder aan de pagina kunt u een infraroodlampen set vinden. Klik hier voor de montagehandleiding.  Deze sauna heeft standaard geen kachel en bedieningsapparaat deze kunt u er bij bestellen in de opties. De standaarduitrusting bestaat uit een stabiel kachelscherm, een hoofdsteun en 2 banken. 

  Meer info
Naam

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 50 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5