Terrashaarden / Tuinhaarden

Terrashaarden, Tuinhaarden en Buitenhaarden vindt u hier bij Huisentuinwereld!


In deze categorie vindt u alle terrashaarden en tuinhaarden! Hier vindt u de serie betonnen tuinhaarden van HTW, buitenhaarden van hoog kwaliteit beton. Deze haarden scheuren niet, doordat de tuinhaarden gemaakt zijn van hoogwaardig kwaliteit beton! De haarden zijn wintervast, zodat u ze niet hoeft te impregneren. Alle modellen van de HTW serie hebben een metalen kap, dus zorgen ervoor dat het beton niet kan gaan barsten. Tevens kunt u deze tuinhaard ook gebruiken als barbecue. Eén van de meest verkochte terrashaard / tuinhaard is de Tuinhaard Arkos RVS. We hebben ook een hele buitenkeuken van de HTW serie, namelijk de Buitenkeuken graniet Avant RVS de luxe deze wordt in een hoek opstelling geplaatst, onder een hoek van 90 graden.

Onze compleet vernieuwde RVS terrashaard Laga Nova excellent staat gegarandeerd voor niet roesten! Deze tuinhaard is sterk, makkelijk verplaatsbaar en dankzij de krachtige schoorsteen heeft u binnen en handomdraai een heerlijk vuur zonder hinderlijke rook! De vernieuwde Laga Nova Excellent is compleet gerestyled, de volgende punten zijn namelijk verbeterd: materiaal is volledig RVS, Staaldikte is nu 1,2 mm(voorheen 0,7 mm), 36 kg RVS i.p.v. 26 kg, Design nieuwe trekkap en een compleet vernieuwd groot grillrooster voor circa 8 personen te gebruiken. De laga nova is ook als barbecue te gebruiken.

Daarnaast hebben we ook mooie schanskorf tuinhaarden, deze terrashaarden hebben een strak design en kunnen allemaal gebruikt worden als barbecue.
Let op! Wilt u graag een schanskorf terrashaard, maar u weet nog niet precies waar u de haard wilt hebben? Denk goed na over waar u de haard wilt hebben, nadat de haarden gevuld zijn met steen kunt u ze bijna niet meer verplaatsen. Heeft u vragen over een bepaald product? Bel of mail ons! Wij staan u graag te woord!

Naam

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. HTW Firestar CUBE Volledig Dubbelwandige RVS Buitenhaard

  Normale prijs: € 2.899,00

  Aktieprijs € 2.699,00

  HTW Firestar CUBE Volledig Dubbelwandige RVS Buitenhaard

  Onze HTW Firestar RVS CUBE tuinhaard van compleet dubbelwandig roest vrij staal met een comfortabele grill functie. Deze HTW Firestar CUBE RVS tuinhaard is "Made in Germany" kwaliteits roestvrij staal gemaakt en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Of verwen uw familie en gasten met culinaire hoogstandjes op deze grote rvs verstelbare grill. Deze haard is in 5 kleuren te bestellen: in het zwart, bruin, brons, donkergrijs en lichtgrijs.

  Onderaan deze pagina vindt u de uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 2. HTW Firestar Fantastico Brown Suger Volledige Dubbelwandige RVS Buitenhaard

  Normale prijs: € 2.499,00

  Aktieprijs € 2.099,00

  HTW Firestar Fantastico Brown Suger Volledige Dubbelwandige RVS Buitenhaard

  Uit volledig roestvrij staal gemaakte HTW Brown Suger terrashaard kan door de ingebouwd en verstelbaar rvs grillrooster ook barbecue gebruikt worden. De bruine metallic lak en de koperen extra's maken deze tuinhaard een uniek object in uw tuin. Geniet van de landelijke flair en het lekker barbecue en nagenieten bij de haard.

  Deze outdoor buitenhaard kan worden geïntegreerd in een moderne maar ook in een rustieke omgeving. Natuurlijk heeft deze HTW terrashaard alle eigenschappen van de hoogste kwaliteit. Leest u onderaan de pagina de uitgebreide productbeschrijving.

  Onderaan deze pagina vindt u de uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 3. HTW Firestar Fantastico Classic Volledig Dubbelwandige RVS Buitenhaard

  Normale prijs: € 2.099,00

  Aktieprijs € 1.899,00

  HTW Firestar Classic Volledige Dubbelwandige RVS BBQ Buitenhaard

  Onze HTW Firestar RVS Classic tuinhaard van compleet dubbelwandig roest vrij staal met een comfortabele grill functie. Deze HTW Firestar Classic RVS tuinhaard is "Made in Germany" kwaliteits roestvrij staal gemaakt en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Of verwen uw familie en gasten met culinaire hoogstandjes op deze grote rvs verstelbare grill. Deze haard is in 5 kleuren te bestellen: in het zwart, donkergrijs, bruin, brons en lichtgrijs.

  Onderaan deze pagina vindt u de uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 4. HTW Firestar Fantastico Design Volledig Dubbelwandige RVS Buitenhaard 2 Kleurig

  Normale prijs: € 2.299,00

  Aktieprijs € 2.099,00

  HTW Firestar Design Volledige Dubbelwandige RVS BBQ Buitenhaard 2 kleurig

  Onze HTW Firester RVS Design tuinhaard van compleet dubbelwandig roest vrij staal met een comfortabele grill functie. Deze HTW Firestar Design RVS tuinhaard is Made in Germany" kwaliteits roestvrij staal gemaakt en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Of verwen uw familie en gasten met culinaire hoogstandjes op deze grote rvs verstelbare grill. Deze haard heeft 2 kleuren namelijk geborsteld RVS met zwart, donkergrijs, lichtgrijs, brons of bruin metallic, deze 2 kleurige combinatie geeft de buitenhaard een unieke uitstraling.Uit deze kleurcombinaties kunt u kiezen onderaan de pagina.

  Onderaan deze pagina vindt u de uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 5. HTW Firestar Fantastico Exclusive RVS Volledige Dubbelwandige Terrashaard

  Normale prijs: € 2.499,00

  Aktieprijs € 2.199,00

  HTW Firestar Fantastico Exclusive RVS Volledige Dubbelwandige Terrashaard

  Onze HTW Firestar RVS Exclusive tuinhaard is van compleet dubbelwandig roestvrij staal en heeft een comfortabele grillfunctie. Deze HTW Firestar Exclusief RVS tuinhaard heeft de "Made in Germany" kwaliteit. Gemaakt van roestvrij staal en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Of verwen uw familie en gasten met culinaire hoogstandjes op deze grote rvs verstelbare grill.

  Onderaan deze pagina vindt u de uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 6. HTW Firestar RVS Elegance Classic Dubbelwandige Terrashaard

  € 1.399,00

  HTW Firestar Elegance Dubbelwandige RVS BBQ Terrashaard

  Onze HTW Firestar RVS Elegance tuinhaard van dubbelwandig roest vrij staal heeft ook een comfortabele grillfunctie. Deze HTW Firestar Elegance RVS tuinhaard heeft de Made in Germany" kwaliteit. Gemaakt van roestvrij staal en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Of verwen uw familie en gasten met culinaire hoogstandjes op deze grote rvs verstelbare grill. Let op deze HTW Firestar RVS terrashaard is in 5 kleuren verkrijgbaar te weten: zwart, bruin, brons, donkergrijs en lichtgrijs.

  Zie onderaan deze pagina een uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 7. HTW Firestar RVS Elegance Design Dubbelwandige Terrashaard

  € 1.499,00

  HTW Firestar Elegance Design Dubbelwandige RVS BBQ Terrashaard

  Onze HTW Firestar RVS Elegance tuinhaard van dubbelwandig roest vrij staal heeft ook een comfortabele grillfunctie. Deze HTW Firestar Elegance Design RVS tuinhaard heeft de "Made in Germany" kwaliteit.Gemaakt van roestvrij staal en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Deze buitenhaard heeft 2 kleuren namelijk geborsteld RVS met zwart, donkergrijs, lichtgrijs, brons of bruin, deze 2 kleurige combinatie geeft de buitenhaard een unieke uitstraling.De kleur kunt u kiezen onderaan de pagina.

  Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Of verwen uw familie en gasten met culinaire hoogstandjes op deze grote rvs verstelbare grill. Let op deze HTW Firestar RVS terrashaard is in 5 kleuren verkrijgbaar te weten: zwart, donkergrijs, lichtgrijs, brons en bruin.

  Zie onderaan deze pagina een uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 8. HTW Firestar RVS Elegance Exclusive Dubbelwandige Terrashaard

  Normale prijs: € 1.749,00

  Aktieprijs € 1.599,00

  HTW Firestar Elegance Exclusive Dubbelwandige RVS BBQ Terrashaard

  Onze HTW Firestar RVS Elegance tuinhaard van dubbelwandig roest vrij staal heeft ook een comfortabele grillfunctie. Deze HTW Firestar Elegance Exclusive RVS tuinhaard heeft de "Made in Germany" kwaliteit.Gemaakt van roestvrij staal en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Deze buitenhaard is geheel in de kleur RVS geborsteld.

  Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Of verwen uw familie en gasten met culinaire hoogstandjes op deze grote rvs verstelbare grill.

  Zie onderaan deze pagina een uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 9. HTW Firestar RVS New Mexico Classic Dubbelwandige Terrashaard

  € 1.249,00

  HTW Firestar RVS New Mexico Dubbelwandige RVS BBQ Terrashaard

  Onze HTW Firestar New Mexico RVS tuinhaard is een rvs terrashaard maar met 200 cm hoog toch een goed formaat. Deze HTW Firestar New Mexico RVS tuinhaard is "Made in Germany" kwaliteit. Van roestvrij staal gemaakt en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. U krijgt bij de levering van de haard een gratis grillrooster zoals te zien op de foto's. Dit rooster is verstelbaar en van rvs. Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Let op deze HTW Firestar RVS terrashaard is in 5 kleuren verkrijgbaar te weten: zwart, donkergrijs en lichtgrijs, bruin en bronze

 10. Onderaan deze pagina vindt u een uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
 • HTW Firestar RVS New Mexico Design Dubbelwandige Terrashaard

  € 1.349,00

  HTW Firestar RVS New Mexico Design Dubbelwandige Terrashaard

  Onze HTW Firestar New Mexico RVS tuinhaard is een rvs terrashaard maar met 200 cm hoog toch een goed formaat. Deze HTW Firestar New Mexico RVS tuinhaard is "Made in Germany" kwaliteit. Van roestvrij staal gemaakt en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. U krijgt bij de levering van de haard een gratis grillrooster en aslade zoals te zien op de foto's. Dit rooster is verstelbaar en van rvs. Geniet vele jaren van een comfortabele warmte in uw tuin op koude avonden. Let op deze HTW Firestar RVS terrashaard is in 5 kleuren verkrijgbaar te weten: zwart, donkergrijs en lichtgrijs, bruin en brons en heeft altijd een rvs kleurige kap

 • Onderaan deze pagina vindt u een uitgebreide specificatie van deze haard.

  Meer info
  Naam

  Foto-tabel Lijst

  10 per pagina

  Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3