Romantic baby peuterkamer babykamer

Romantic babykamer peuterkamer een geweldige babykamer met brocante elementen van top kwaliteit, hieronder vindt u alle meubels uit deze geweldige babykamer.

Naam

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 16 tot 19 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. Romantic kussenset ledikant babybed babykamer 130 x 80 cm

    € 169,00

    Prachtig stootkussen met kussentjes voor het 4 in 1 meegroeibed met matras formaat 180 x 80 cm. Deze set past perfect bij de multifunctionele babykamer Romantic. 

    Meer info
  2. Romantic meisjes ledikant babybed babykamer

    Normale prijs: € 269,00

    Aktieprijs € 249,00

    Romantic meisjes babybed is een geweldige ledikant geheel in het wit met sierlijke elementen van de Romantic babykamer. Het veiligheidsrek is in hoogte verstelbaar en optioneel kunt u er een bedlade bijbestellen voor onder het ledikant. De lade heeft drie opbergvakken waar u spullen in op kunt bergen.

    Meer info
  3. Romantic tafellamp meisjeskamer

    € 89,00

    Romantic tafellamp voor de meisjeskamer is een super mooie lamp. Deze lamp is geheel in stijl met de Romantic kinderkamer en past perfect bij de meubels uit deze kamer. De lamp heeft een maximaal vermogen van 30 watt.

    Meer info
  4. Romantic zitbank meisjeskamer

    € 189,00

    Romantic zitbank voor de meisjeskamer is een super mooie bank voor in de kinderkamer. Deze bank is geheel in stijl met de Romantic kinderkamer, heeft prachtige decoraties en past perfect bij de meubels uit deze kamer.

    Meer info
Naam

Foto-tabel Lijst

15 per pagina

Artikelen 16 tot 19 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2