Karibu Paviljoen

Alle Paviljoens van Karibu kunt u hier meteen online bestellen. Geniet van een heerlijk paviljoen waar u tot rust kan komen. Alle paviljoens hebben iets unieks en maken uw tuin helemaal af. Kiest u voor een plek om te loungen of wilt u een gesloten ruimte, alles is mogelijk. Het assortiment is zeer groot  en divers zodat er voor ieder wat wils is.  

 

Karibu Paviljoens online bestellen tegen een scherpe prijs!

Doordat de paviljoens alleen online aangeboden worden kan Huis en Tuinwereld de hoogwaardige paviljoens voor een superprijs aanbieden. Kijk gerust even rond bij ons uitgebreidde assortiment en mocht u vragen hebben neem dan snel contact op voor meer informatie. Tevens worden alle paviljoens gratis verzonden mits u in Nederland of België woont.

 

Kwaliteit

Alle paviljoens zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn duurzaam gefabriceerd en gemaakt met de beste materialen om een lange levensduur te garanderen. De paviljoens zijn te onderscheiden in 3 series. De Eco serie bestaat uit een aantal paviljoens met een dakdikte van 16 milimeter. De Classic en Premium serie hebben beiden een dakdikte van 18 milimeter. Wel zijn alle paviljoens standaard bekleed met bitumen dakbedekking voor de eerste deklaag. Wij raden aan om dakshingels te bestellen om een nog langere levensduur te garanderen. U kunt deze als optie onder het product vinden. Het hout van de paviljoen is van chroomvrij, keteldruk geïmpregneerd massief hout of van douglas sparren hout.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.