Fiskars Tuingereedschap

Fiskars Tuingereedschappen voor alle tuinwerkzaamheden


Hier vindt u alles van het merk Fiskars, producten van duurzaam en hoogwaardig kwaliteit! De fiskar producten zijn het meest bedoeld om het tuinieren makkelijker te maken! De kloofbijlen zijn niet kapot te krijgen, en juist door de kloofbijl van fiskar splijt je het hout super makkelijk, vooral met een woodstrapper erbij! Deze houd het blok hout bij elkaar tijdens het kloven zodat je geen rondvliegende stukken hout meer hebt. Tevens kunt u er ook een slijper bij bestellen zodat uw kloofbijl altijd scherp is en blijft!

Dit is een review van een tevreden klant: De X25 samen met de X11 garanderen het probleemloos kloven van middelgrote stammen (rond 40 cm) tot hapklare brokken voor de houtkachel. Nog groter hout vindt het fijn om met de X27 te worden gekloofd. Wij hebben deze bijlen (en hun voorgangers) al vele jaren en werkelijk, ze kunnen bijna overal tegen. Niet alleen een aanrader, maar een 'must' voor iedereen die afhankelijk is van een bijl, of het nu bij huis is of op tipikamp of in de 'bush' of outdoor. KOPEN DIE BIJLEN!!!

Wilt u graag een boom snoeien maar u komt er niet bij omdat het te hoog is, bekijk dan eens deze Fiskars snoeigiraffe, met dit product kunt u bij alle hoge plekken waar u niet zo met de hand bij kan. De snoeigiraffe is uit te breiden met verschillende soorten accessoires zoals een boomzaag of een fruitplukker.

Weet u niet wat nou het beste gereedschap is voor uw werkzaamheden in de tuin, neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord om het juiste gereedschap te kiezen voor uw werkzaamheden.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.