Karibu Binnensauna's

Alle sauna's van Karibu kunt u hier meteen online bestellen. Geniet van een heerlijke binnen of buiten sauna waar u tot rust kan komen. Alle sauna's hebben iets unieks en maken uw tuin helemaal af. Kiest u voor een buiten of binnen sauna, alles is mogelijk. Het assortiment is zeer groot en divers zodat er voor ieder wat wils is.  

 

Karibu Binnensauna´s online bestellen tegen een scherpe prijs!

Doordat de sauna's alleen online aangeboden worden kan Huis en Tuinwereld de hoogwaardige sauna's voor een superprijs aanbieden. Kijk gerust even rond bij ons uitgebreidde assortiment en mocht u vragen hebben neem dan snel contact op voor meer informatie. Tevens worden alle sauna's gratis verzonden mits u in Nederland of België woont.

 

Kwaliteit

Alle sauna's zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn duurzaam gefabriceerd en gemaakt met de beste materialen om een lange levensduur te garanderen. Per product is aangegeven welk hout er gebruikt is en hoe u kunt kiezen tussen diverse kachels. De kachels en bedieningsapparaten zijn onder de producten in de opties te vinden, dit is bij de dakshingels hetzelfde. 

 

Mocht u niet de saunakachel willen bestellen welke bij het product staat, kijk dan even naar de los te bestellen kachels. Deze hebben een zeer goede prijs kwalititeit verhouding.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.