BBQ

Alle soorten barbecues voor bij u in de tuin!

Hier kunt u een selectie maken van onze verschillende soorten barbecues. Door op één van de afbeeldingen te klikken gaat u naar de betreffende soort barbecue! We hebben verschillende soorten barbecues,  van smokers tot aan de gasbarbecues.

De barbecue smoker is uniek in zijn soort, je kunt ermee grillen, barbecueën en roken (smoken). De Big Green Egg is de meest effectieve outdoor cooker op de markt. Door de unieke rondom verwarming wordt voedsel sneller bereid, droogt het niet uit en behoudt het optimaal de smaak. Eén van onze meest verkochte gasbarbecue is de Broil king crown 90, een echte eyecatcher voor bij u in de tuin! Of wilt u liever een houtskool barbecue voor het echte gevoel dat je aan het barbecueën bent, zoals de geur van het verbranden van houtskool. 

We hebben ook onze eigen betonnen barbecue / tuinhaard serie, deze barbecue scheuren niet doordat er standaard vuurvaste stenen en een aslade wordt meegeleverd, deze artikellen beschermen het beton tegen de hitte! Door de metalen kap kunt u de barbecue als tuinhaard gebruiken, zodat u naast het barbecueën ook nog eens heerlijk genieten van de warmte. Bij de tuinhaarden worden standaard grillroosters meegeleverd, zodat u een complete barbecue / tuinhaard heeft. De bbq / tuinhaard Arkos is de perfecte bbq voor bij u in de tuin. Bent u een echte fan van buiten koken? dan is deze buitenkeuken Avant RVS de luxe daar het beste voor, deze buitkeuken bestaat uit een barbecue gedeelte en 2 zijtafels / werkbladen.

Bij Huis en Tuinwereld bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten barbecues voor een scherpe prijs. Komt u er echter niet uit welke barbecue nu bij u het beste past, neem dan gerust contact op zodat wij u kunnen helpen om samen de perfecte barbecue uit te kiezen!