Karibu Zwembad

Alle zwembaden van Karibu kunt u hier meteen online bestellen. Geniet van een eigen zwembad in uw tuin. U hoeft geen gat te graven maar kan toch genieten van een opbouw zwembad. De zwembaden zijn heel eenvoudig op te zetten en ook weer af te breken. Het onderhoud is eenvoudig en de zwembaden zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Laat niet alleen uw kinderen genieten van de verkoeling in de hete zomer maar neem zelf ook eens een frisse duik.

 

Karibu Zwembaden online bestellen tegen een scherpe prijs!

Doordat de zwembaden alleen online aangeboden worden kan Huis en Tuinwereld de hoogwaardige zwembaden voor een superprijs aanbieden. Kijk gerust even rond bij al onze zwembaden en mocht u vragen hebben neem dan snel contact op voor meer informatie.

 

Kwaliteit

Alle zwembaden hebben een wanddikte van 38 milimeter en zijn gemaakt van chroomvrij, keteldruk geïmpregneerd rondprofielhout met dubbele groef en veer. Ook worden alle zwembaden geleverd met speciaal zwembadfolie en dek van 26 milimeter dik vurenhout. De hoogte van de zwembaden is 124 cm en de waterdiepte 111 cm. Het zwembadfolie zelf is 0,6 mm dik en kan probleemloos worden vervangen, bij elk zwembad krijgt u gratis een roestvrijstalen ladder!


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.