Terrashaarden / Tuinhaarden

Terrashaarden, Tuinhaarden en Buitenhaarden vindt u hier bij Huisentuinwereld!


In deze categorie vindt u alle terrashaarden en tuinhaarden! Hier vindt u de serie betonnen tuinhaarden van HTW, buitenhaarden van hoog kwaliteit beton. Deze haarden scheuren niet, doordat de tuinhaarden gemaakt zijn van hoogwaardig kwaliteit beton! De haarden zijn wintervast, zodat u ze niet hoeft te impregneren. Alle modellen van de HTW serie hebben een metalen kap, dus zorgen ervoor dat het beton niet kan gaan barsten. Tevens kunt u deze tuinhaard ook gebruiken als barbecue. Eén van de meest verkochte terrashaard / tuinhaard is de Tuinhaard Arkos RVS. We hebben ook een hele buitenkeuken van de HTW serie, namelijk de Buitenkeuken graniet Avant RVS de luxe deze wordt in een hoek opstelling geplaatst, onder een hoek van 90 graden.

Onze compleet vernieuwde RVS terrashaard Laga Nova excellent staat gegarandeerd voor niet roesten! Deze tuinhaard is sterk, makkelijk verplaatsbaar en dankzij de krachtige schoorsteen heeft u binnen en handomdraai een heerlijk vuur zonder hinderlijke rook! De vernieuwde Laga Nova Excellent is compleet gerestyled, de volgende punten zijn namelijk verbeterd: materiaal is volledig RVS, Staaldikte is nu 1,2 mm(voorheen 0,7 mm), 36 kg RVS i.p.v. 26 kg, Design nieuwe trekkap en een compleet vernieuwd groot grillrooster voor circa 8 personen te gebruiken. De laga nova is ook als barbecue te gebruiken.

Daarnaast hebben we ook mooie schanskorf tuinhaarden, deze terrashaarden hebben een strak design en kunnen allemaal gebruikt worden als barbecue.
Let op! Wilt u graag een schanskorf terrashaard, maar u weet nog niet precies waar u de haard wilt hebben? Denk goed na over waar u de haard wilt hebben, nadat de haarden gevuld zijn met steen kunt u ze bijna niet meer verplaatsen. Heeft u vragen over een bepaald product? Bel of mail ons! Wij staan u graag te woord!

Naam

Foto-tabel Lijst

300 per pagina

21 artikel(en)

per pagina
Naam

Foto-tabel Lijst

300 per pagina

21 artikel(en)

per pagina