Karibu Terrasoverkapping

Alle terrasoverkappingen van Karibu kunt u hier meteen online bestellen. Geniet van een heerlijke overkapping waar u tot rust kan komen. Alle terrasoverkappingen hebben iets unieks en zorgen voor een vergroting van uw leefruimte. Kiest u voor een plek om te loungen of wilt u een gesloten ruimte, alles is mogelijk. Het assortiment is zeer groot  en divers zodat er voor ieder wat wils is.  

 

Karibu Terrasoverkappingen online bestellen tegen een scherpe prijs!

Doordat de terrasoverkappingen alleen online aangeboden worden kan Huis en Tuinwereld de hoogwaardige terrasoverkappingen voor een super prijs aanbieden. Kijk gerust even rond bij ons uitgebreidde assortiment en mocht u vragen hebben neem dan snel contact op voor meer informatie. Tevens worden alle terrasoverkappingen gratis verzonden mits u in Nederland of België woont.

 

Kwaliteit

Alle terrasoverkappingen zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn duurzaam gefabriceerd en gemaakt met de beste materialen om een lange levensduur te garanderen. De terrasoverkappingen zijn te onderscheiden in 3 series. De Eco serie bestaat uit een aantal overkappingen met een dak van 0,8 milimeter lichtdoorlatend kunstof met trapeziumprofiel met 20 milimeter hoogte en een dakhelling van 3 graden. De Classic en Premium serie hebben beiden een dak van 10 milimeter met transparante polycarbonaatplaten met verbindingsstukken en een dakhelling van 5 graden. Ook de kwaliteit van het hout veranderd per klasse. De eco serie heeft keteldruk geïmpregneerd hout met een paalafstand van 180 cm. Terwijl de classic serie gelamineerd hout heeft met een paal afstand van 122 cm en de premium serie voorzien is van douglassparrenhout. Wel zijn alle overkappingen standaard voorzien van dwarsverbindingen en worden ze geleverd met schroefbevestigingen en beslag van volledig verzinkt staal. De bevestiging aan het huis en de afdichting zijn niet inbegrepen.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.