Karibu Carport en Garage

Alle garages en carports van Karibu kunt u hier meteen online bestellen. Met een garage of carport beschermt u uw auto of uw waardevolle eigendommen. Er is een heel ruim aanbod van verschillende carports met of zonder garage. Wilt u alleen een carport of ook een binnnenruimte voor uw auto? Het assortiment is zeer groot  en divers zodat er voor ieder wat wils is.

  

Karibu Garages en Carports online bestellen tegen een scherpe prijs!

Doordat de garages en carports alleen online aangeboden worden kan Huis en Tuinwereld de hoogwaardige garages en carports voor een super prijs aanbieden. Kijk gerust even rond bij ons uitgebreidde assortiment en mocht u vragen hebben neem dan snel contact op voor meer informatie. Tevens worden alle garages en carports gratis verzonden mits u in Nederland of België woont. 


Kwaliteit

Alle garages en carports zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn duurzaam gefabriceerd en gemaakt met de beste materialen om een lange levensduur te garanderen. De producten zijn te onderscheiden in 3 series. De Eco serie bestaat uit een aantal garages en carports met een dak van 0,8 millimeter grijze trapeziumvormige pvc-profielen. Deze worden afgedekt door een plank met een gladde kant aan de zijkant. Dit dak kan een sneeuwlast hebben van 75 kg per m2. Tevens heeft de Eco serie een constructie met palen van 9 x 9 cm en is al het hout gemaakt van chroomvrij, keteldruk geïmpregneerd hout. Ditzelfde geld voor de Classic serie met de toevoeging hieraan dat er ook gekozen kan worden voor een dak van 0,5 millimeter dik verzinkte en poedergestraalde staalplaat ook in trapeziumprofiel. Dit dak heeft ook een hogere sneeuwlast, te weten 125 kg/m2. De Premium serie heeft een constructie van 11,5 x 11,5 cm palen. Het hout varieert van vurenhout to douglassparrenhout. Ook kan er net als bij de Classic serie gekozen worden voor de verschillende daken. 

Voorwanden, zijwanden en achterwanden zijn apart verkrijgbaar en staan onder de producten waarbij het toepasbaar is. U kunt deze dus los bij bestellen in de door u gewenste hoeveelheid. Denk er wel aan dat u niet meer wanden kunt nemen dan dat het product toelaat.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.