Kinderkamers set aanbiedingen

Meisjeskamer en Jongenskamer zelf samenstellen, ook complete set aanbiedingen.
Op deze pagina vindt u al onze kinderkamers! Wij geven u de mogelijkheid om de kinderkamer zelf samen te stellen naar uw eigen wens. Alle kamers beginnen met de prijs van een autobed of kinderbed, in de opties kunt u dan de bijpassende meubels bestellen. Als u bijvoorbeeld het autobed V8 graag wilt en een kledingkast en nachtkastje, dan klikt u bij de opties de kledingkast en nachtkastje aan. Indien u geen optie kiest dan krijgt u alleen het betreffende autobed of kinderbed. We hebben verschillende soorten kinderkamers, zoals de Piraat Jack serie, de Daisy serie en de V Power serie. Allemaal geheel zelf samen te stellen

Alle meubels staan vermeld bij de afbeeldingen, u kunt daarom de meubels bekijken voordat u ze besteld. Verschillden kinderkamers zijn in 2 of 3 kleuren beschikbaar. U kunt elk autobed kiezen, maar helaas hebben we niet van alle kinderkamers een foto met daarop de verschillende autobedden.

Komt u er niet uit? Doe gerust een belletje of een e-mail. Wij willen u graag helpen. Kortom bij Huis en Tuinwereld is alles mogelijk! Of wilt u toch liever een losse kindermeubel, dan kunt u naar de pagina losse kindermeubels.

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.