Barbecue smokers
Joe's Barbecue Smoker 24" Chuckwagon
Joe's Barbecue Smoker 24" Chuckwagon Joe's Barbecue Smoker 24" Chuckwagon Joe's Barbecue Smoker 24" Chuckwagon

Joe's Barbecue Smoker 24" Chuckwagon

Schrijf de eerste review van dit product

€ 6.734,00

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Joe's Barbecue Smoker 24" Chuckwagon


Huis en Tuinwereld garandeert u met echt de volle 100% dat wij de mooiste en beste Joe's Barbecue smokers verkopen. De barbecue is geheel gezandstraald en voorzien van roestvrij stalen roosters. De Joe's Barbecue Smokers zijn gecoat en worden in een oven op 800 graden geplaatst. De stalen wielen geven de Chuckwagon een western uiterlijk en zorgen ervoor dat hij gemakkelijk is te verplaatsen.


Met de Joe's Barbecue Smoker creëert u een sensationele smaak van vlees, vis en gevleugelde door de combinatie van grillen en roken in 1 barbecue.


De Joe's Barbecue Smoker is de droom van een ieder die barbecueën lief heeft!


Misschien niet de goedkoopste, maar wel de echte.

+ -

Beschrijving

Details

Grillen
U kunt met de Joe's Barbeque Smoker barbecue grillen, dat wil zeggen dat direct boven het vuur gekookt wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van directe verhitting. Op deze manier bereidt u biefstuk, hamburgers, hotdogs of iets anders dat u lekker vindt met houtskool. Wanneer u grilt, kookt u met hele hoge temperaturen, tussen de 175°C en de 290°C.

Barbecueën
U kunt met de Joe's Barbecue Smoker barbecueën. Hierbij wordt gebruik gemaakt van indirecte verhitting. Door gebruik te maken van de kamer naast de vuurbox zal de hitte en de rook door deze kamer trekken en zo het voedsel bereiden. Wanneer u barbecuet, kookt u met temperaturen tussen de 95°C en de 165°C.

Roken
U kunt met de Joe's Barbecue Smoker ook roken. Bij deze manier gebruikt u lage temperaturen. De temperaturen liggen tussen de 60°C en de 95°C. Dit is een ideale manier om kalkoen, hammen, kip, borststukken, kaas , worsten en vis te bereiden. De verticale rookkamer van de Oklahoma Farmer Smoker barbecueën kan met een goed rustig vuur een constante temperatuur gedurende meerdere uren behouden. Ook de horizontale vuurbox heeft deze mogelijkheid, omdat de vuurbox zich naast de rookkamer bevindt.

Aan een goed houtskoolvuur kunt u vochtige houtsnippers toevoegen om een meer robuuste rooksmaak te verkrijgen. Leg de houtsnippers ongeveer een ½ uur in een emmer water voordat u ze over het vuur verdeelt. U kunt natuurlijk ook houtblokken toevoegen. De Joe's Barbecue Smoker zijn speciaal ontworpen om optimaal mee te kunnen roken, te barbecueën of te grillen of u nu houtskool of houtblokken gebruikt. Uw Joe's Barbecue Smoker maakt echt barbecueën mogelijk. Uw etenswaar wordt indirect verhit, waardoor u niet de rook van verbrand vet gebruikt, maar de rook van het hout waar u zelf voor kiest. Met de drie plateaus om te roken is het mogelijk om een compleet gerecht gelijktijdig te roken.

Specificaties
  • Lengte: 240 cm
  • Hoogte: 235 cm
  • Breedte: 100 cm
  • Dikte staalplaat: 6,8 mm (600 kg)

U bent van harte welkom om dit product te bekijken. Wel even vooraf bellen.

Gratis verzending in Nederland en België

Recensies

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Write your review

Schrijf uw eigen review

U schrijft een recensie voor: Joe's Barbecue Smoker 24" Chuckwagon