Florence slaapkamer tienerkamer

Florence is een prachtige tienerkamer voor zowel jongens als meisjes, zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. De Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. Bekijk hier alle meubels uit de Florence slaapkamer tienerkamer.

Positie

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 11 tot 15 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. Florence boekenkast open kast tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 259,00

    Aktieprijs € 239,00

    Florence boekenkast voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. De open kast is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer. Ruimte genoeg voor al uw boeken met alle schappen in deze boekenkast. Ook heeft de boekenkast nog twee deurtjes met extra opbergruimte. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. De Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Boekenkast

    Meer info
  2. Florence commode kledingkast tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 389,00

    Aktieprijs € 349,00

    Florence commode kledingkast voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. De ladekast is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer. De commode heeft 4 ruime laden met genoeg ruimte voor al uw kleding. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. De Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Commode

    Meer info
  3. Florence nachtkast tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 179,00

    Aktieprijs € 159,00

    Florence nachtkast tiener voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. De nachtkast is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer. Het nachtkastje heeft 2 ruime laden zodat je net even wat extra opbergruimte hebt naast je bed. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. De Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Nachtkast

    Meer info
  4. Florence bureau tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 329,00

    Aktieprijs € 289,00

    Florence bureau voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. Het bureau is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer. Een mooi bureau perfect voor in de tienerkamer. Het bureau is voorzien van een grote lade onder het bureau. Aan de rechterkant heeft het bureau een kleinere lade en een schap met afgesloten deur. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. De Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Bureau

    Meer info
  5. Florence wandplank tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 89,00

    Aktieprijs € 59,00

    Florence wandplank perfect voor boven het bureau voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. De wandplank is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer en kan gebruikt worden om boeken op te zetten of om iets aan te hangen. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Wandplank

    Meer info
Positie

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 11 tot 15 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2