Kindermeubels meisje

Kindermeubels voor meisjes vindt u in deze categorie. Ook hebben wij van alle kindermeubels complete aanbiedingssets. Deze vindt u bij de kinderkamers complete sets.

Naam

Foto-tabel Lijst

25 per pagina

Artikelen 101 tot 113 van 113 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Tivoli nachtkastje kastje kinderkamer

    Normale prijs: € 109,00

    Aktieprijs € 89,00

    Het Tivoli nachtkastje is strak afgewerkt en past in iedere kinderkamer. Het kastje in gebroken wit heeft twee lades om spullen in op te bergen.


    Dit product bestaat uit:

    - Nachtkastje

    Aanvullende productinformatie vindt u onder aan de pagina.

     

    Meer info
  2. Unicorn 3 deurs kledingkast meisjeskamer

    Normale prijs: € 709,00

    Aktieprijs € 659,00

    Unicorn 3 deurs kledingkast meisjes kinderkamer. De kast heeft 3 grote deuren en twee zeer ruime laden. De kast heeft zowel een hang als leg gedeelte. De kledingstang heeft verlichting zodat u ook uw kleren in het donker ziet. Alle meisjes worden toch blij van de prachtige Unicorns! Alle meubels in deze kamer hebben geweldige Unicorn versieringen. 

    Dit product bestaat uit:

    - Kast

    - Verlichting

    Meer info
  3. Unicorn bank bedeinde meisjeskamer

    Normale prijs: € 129,00

    Aktieprijs € 109,00

    Unicorn bank bedeinde meisjes kinderkamer. De Unicorn opbergbank past perfect aan het bedeinde van het Unicorn meisjesbed. De opbergbank heeft onder het kussen van de bank een grote opbergruimte. De bank is onderdeel van de Unicorn meisjes kinderkamer. Alle meubels in deze kamer hebben Unicorn versieringen. 

    Dit product bestaat uit:

    - Bank

    Meer info
  4. Unicorn ladekast commode meisjeskamer

    Normale prijs: € 289,00

    Aktieprijs € 259,00

    Unicorn commode ladekast meisjes kinderkamer. De commode heeft 2 ruime laden en 2 deuren. De commode is onderdeel van de complete Unicorn kinderkamer voor meisjes. Alle meisje worden toch blij van de prachtige Unicorns! Alle meubels in deze kamer hebben geweldige Unicorn versieringen. 

    Dit product bestaat uit:

    - Kast

    Meer info
  5. Unicorn wandschap meisjeskamer

    Normale prijs: € 69,00

    Aktieprijs € 39,00

    Unicorn wandschap meisjes voor de kinderkamer. Het Unicorn wandschap staat geweldig in combinatie met de Unicorn commode. Het schap kan gebruikt worden om boekjes op te zetten of iets aan te hangen. De wandplank is onderdeel van de Unicorn meisjes kinderkamer. Alle meubels in deze kamer hebben Unicorn versieringen. 

    Dit product bestaat uit:

    - Wandschap

    Meer info
  6. University kledingrek tienerkamer

    € 39,00

    Dit luxe hangrek voor uw kleding is kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en past perfect bij onze high school themakamer University. Het rek kan bevestigd worden op de  "University kledingkast jongenskamer" en aan de zijkant van de 2-deurs of de schuifdeur kledingkast.

    Meer info
  7. Verona 3-deurs kledingkast kinderkamer

    Normale prijs: € 849,00

    Aktieprijs € 819,00

    Verona 3 deurs kledingkast. De kledingkast is onderdeel van de Verona kinderkamer voor meisjes een complete kinderkamer met brocante meubels. De kast heeft is voorzien van een hang en leg gedeelte en heeft 3 ruime laden. De meubels uit de Verona kinderkamer zijn geheel in het wit met mooie sierelementen.

    Dit product bestaat uit:

    - Kledingkast

    Meer info
  8. Verona 4-deurs kledingkast kinderkamer

    Normale prijs: € 1.099,00

    Aktieprijs € 999,00

    Verona 4 deurs kledingkast. De kledingkast is onderdeel van de Verona kinderkamer voor meisjes een complete kinderkamer met brocante meubels. De kast heeft is voorzien van een hang en leg gedeelte en heeft 4 ruime laden. De meubels uit de Verona kinderkamer zijn geheel in het wit met mooie sierelementen.

    Dit product bestaat uit:

    - Kledingkast

    Meer info
  9. Verona boekenkast meisjes kinderkamer

    Normale prijs: € 549,00

    Aktieprijs € 519,00

    Verona boekenkast meisjes kinderkamer. De boekenkast is onderdeel van de Verona kinderkamer voor meisjes een complete kinderkamer met brocante meubels. De open kast beschikt over zeer veel opbergmogelijkheden. De meubels uit de Verona kinderkamer zijn geheel in het wit met mooie sierelementen.

    Dit product bestaat uit:

    - Boekenkast

    Meer info
  10. Verona bovendeel commode kinderkamer

    Normale prijs: € 159,00

    Aktieprijs € 149,00

    Verona bovendeel commode kinderkamer. Het bovendeel voor de commode heeft een spiegel en enkele extra schappen en laden voor meer opbergruimte. De commode is onderdeel van de Verona kinderkamer voor meisjes een complete kinderkamer met brocante meubels. De meubels uit de Verona kinderkamer zijn geheel in het wit met mooie sierelementen.

    Dit product bestaat uit:

    - Bovendeel commode

    Meer info
  11. Verona bureau kinderkamer

    Normale prijs: € 399,00

    Aktieprijs € 379,00

    Verona commode ladekast kinderkamer. Het bureau is onderdeel van de Verona kinderkamer voor meisjes een complete kinderkamer met brocante meubels. Het bureau heeft een mooi groot schrijfoppervlak en heeft eindeloos veel opbergmogelijkheden. De meubels uit de Verona kinderkamer zijn geheel in het wit met mooie sierelementen.

    Dit product bestaat uit:

    - Bureau

    Meer info
  12. Verona commode ladekast kinderkamer

    Normale prijs: € 389,00

    Aktieprijs € 359,00

    Verona commode ladekast kinderkamer. De commode is onderdeel van de Verona kinderkamer voor meisjes een complete kinderkamer met brocante meubels. De ladekast heeft 3 ruime laden en optioneel kunt u er ook een spiegel bij bestellen. De meubels uit de Verona kinderkamer zijn geheel in het wit met mooie sierelementen.

    Dit product bestaat uit:

    - Commode

    Meer info
  13. Verona nachtkast ladekast kinderkamer

    Normale prijs: € 199,00

    Aktieprijs € 179,00

    Verona nachtkast ladekast kinderkamer. De ladekast heeft 2 ruime laden en is onderdeel van de Verona kinderkamer voor meisjes een complete kinderkamer met brocante meubels.De meubels uit de Verona kinderkamer zijn geheel in het wit met mooie sierelementen.

    Dit product bestaat uit:

    - Nachtkast

    Meer info
Naam

Foto-tabel Lijst

25 per pagina

Artikelen 101 tot 113 van 113 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5