Kindermeubels meisje

Kindermeubels voor meisjes vindt u in deze categorie. Ook hebben wij van alle kindermeubels complete aanbiedingssets. Deze vindt u bij de kinderkamers complete sets.

Naam

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 41 tot 50 van 113 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Florence bureau tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 329,00

    Aktieprijs € 289,00

    Florence bureau voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. Het bureau is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer. Een mooi bureau perfect voor in de tienerkamer. Het bureau is voorzien van een grote lade onder het bureau. Aan de rechterkant heeft het bureau een kleinere lade en een schap met afgesloten deur. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. De Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Bureau

    Meer info
  2. Florence commode kledingkast tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 389,00

    Aktieprijs € 349,00

    Florence commode kledingkast voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. De ladekast is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer. De commode heeft 4 ruime laden met genoeg ruimte voor al uw kleding. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. De Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Commode

    Meer info
  3. Florence nachtkast tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 179,00

    Aktieprijs € 159,00

    Florence nachtkast tiener voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. De nachtkast is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer. Het nachtkastje heeft 2 ruime laden zodat je net even wat extra opbergruimte hebt naast je bed. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. De Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Nachtkast

    Meer info
  4. Florence wandplank tiener slaapkamer

    Normale prijs: € 89,00

    Aktieprijs € 59,00

    Florence wandplank perfect voor boven het bureau voor zowel een jongens als meisjes slaapkamer. De wandplank is onderdeel van de Florence tiener slaapkamer en kan gebruikt worden om boeken op te zetten of om iets aan te hangen. De Florence slaapkamer is zeer strak afgewerkt en van topkwaliteit. Florence tienerkamer zorgt voor een oase van rust. 

    Dit product bestaat uit:

    - Wandplank

    Meer info
  5. New York boekenkast kast tienerkamer

    Normale prijs: € 99,00

    Aktieprijs € 79,00

    Geweldige boekenkast uit de tienerkamer New York die hoogwaardig is afgewerkt. Aan alle details is gedacht: de kinderkast is voorzien van twee schappen en is afgewerkt met hout bruine en zwarte elementen. Het kastje past onder het "New York bureau groot", zodat het bureau nog meer opbergruimte heeft.

    Meer info
  6. New York boekenkast kast tienerkamer groot

    Normale prijs: € 149,00

    Aktieprijs € 129,00

    Geweldige boekenkast uit de tienerkamer New York die hoogwaardig is afgewerkt. Aan alle details is gedacht: de kinderkast is voorzien van twee schappen, een opbergruimte met deur en de kast is afgewerkt met hout bruine en zwarte elementen.

    Meer info
  7. New York bureau groot tienerkamer

    Normale prijs: € 289,00

    Aktieprijs € 249,00

    New York bureau groot tienerkamer

    New York bureau groot is zeer modern en is hoogwaardig afgewerkt. Het kinderbureau is erg functioneel: er zit een kleine lade en een opbergplank onder het bureau en als u het bovenstuk erbij bestelt, heeft u nog meer opbergruimte. Ook is dit bureau voorzien van een usb oplaadstation en heeft het mooie elementen met een bruine en zwarte afwerking. Onder het bureau past de "New York boekenkast kast", ook deze is er bij te bestellen voor meer opbergruimte.

    Dit product bestaat uit:

    • Bureau

    Aanvullende productinformatie vindt u onder aan de pagina.

    Meer info
  8. New York bureau kinderbureau tienerkamer compleet

    Normale prijs: € 378,00

    Aktieprijs € 348,00

    New York bureau kinderbureau tienerkamer compleet

    Een prachtig kinderbureau uit de tienerkamer New York inclusief bovenstuk. Dit bureau is hoogwaardig afgewerkt en heeft twee lades, een schap onder het schrijfgedeelte en zowel bij de tafel als bij het bovenstuk: twee USB aansluitingingen. De lades zijn voorzien van een softclose systeem en het zwarte bureau heeft voldoende opbergruimte. 

    Dit product bestaat uit:

      • Bureau



    Aanvullende productinformatie vindt u onder aan de pagina.

    Meer info
  9. New York Compact 2 deurs kledingkast zwart

    € 249,00

    New York Compact 2 deurs kledingkast zwart

    New York Compact 2 deurs kinderkledingkast is speciaal voor een kleine tienerkamer / kinderkamer. De kast is hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van een hang- en leggedeelte.

    De zwarte kledingkast is onderdeel van de Compact serie. De kast past onder de New York Compact hoogslaper. Voor andere opties onder het bed, kunt u in de New York Compact tienerkamer kijken. Zie de afbeeldingen voor inspiratie naar de combinaties. 

    Dit product bestaat uit:

    • Kledingkast

    Aanvullende productinformatie vindt u onder aan de pagina.

    Meer info

    Niet in voorraad

  10. New York Compact boekenkast kast zwart tienerkamer

    Normale prijs: € 249,00

    Aktieprijs € 219,00

    New York Compact boekenkast kast zwart tienerkamer

    New York Compact boekenkast is speciaal voor een kleine tienerkamer / kinderkamer. De kast is hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van legschappen en één deur.

    De zwarte kast is onderdeel van de Compact serie. Deze past onder de New York Compact hoogslaper. Voor andere opties onder het bed, kunt u in de New York Compact tienerkamer kijken. Zie de afbeeldingen voor inspiratie naar de combinaties. 

    Dit product bestaat uit:

    • Boekenkast

    Aanvullende productinformatie vindt u onder aan de pagina.

    Meer info

    Niet in voorraad

Naam

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 41 tot 50 van 113 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7