Showroom

I.v.m. verhuizing hebben we op dit moment geen showroom. Is er meer informatie bekend dan informeren we u via deze pagina over. 

Naam

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 11 tot 12 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. Romantic babybed ledikant meegroeibed | 4 in 1

    Normale prijs: € 999,00

    Aktieprijs € 899,00

    Romantic babybed ledikant meegroeibed | 4 in 1

    Geweldig babybed geheel in het wit. Het meegroeibed bestaat uit 4 verschillende meubels. Het bed dat van ledikant omgebouwd kan worden tot een kinderbed. Daarnaast bestaat het meegroeibed uit een tweetal kastjes en een bedlade. Na het ombouwen heeft u dus een apart nachtkastje met twee schappen en een kastje met 3 laden.

    Deze Romantic babykamer is nieuw in het assortiment en super multifunctioneel. Het babybed kan eerst gebruikt worden als babybed en vervolgens als peuterbed. Het veiligheidsrek is in hoogte verstelbaar en het babybed wordt geleverd met een bedlade. Het matras wat u erbij kunt bestellen is 180 cm lang waar in eerste instantie nog de twee kastjes op staan en het lig oppervlak dan 130 x 80 cm is. Haalt u de kastjes er af dan kunt u het gehele matras gebruiken. U heeft dan een volwaardig bed waar uw kind nog velen jaren in kan slapen.

    Dit product bestaat uit:

    • Babybed
    • kinderbed
    • Ladenkast
    • Schappenkast

    Aanvullende productinformatie vindt u onder aan de pagina.

    Meer info
  2. Romantic commode kinderladekast meisjes kamer

    Normale prijs: € 529,00

    Aktieprijs € 479,00

    Romantic commode kinderladekast meisjes kamer

    Romantic commode kinderladekast meisjes kamer een geweldig mooie commode met 4 laden en prachtige decoratieve elementen uit de meisjes kamer Romantic. Deze commode heeft 4 zeer ruime laden voor al uw kleren en de hoeken zijn afgewerkt met geweldige zuilen. Optioneel kunt u er ook een spiegel bij bestellen. Deze commode past perfect in de kinderkamer Romantic.

    Dit product bestaat uit:

    • Commode

    Aanvullende productinformatie vindt u onder aan de pagina.

    Meer info
Naam

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 11 tot 12 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2